EL NINONINO ENGEGA FOGONS PER REVALIDAR TÍTOL AL CONCURS DE PAELLES DE LA FMA 2022

Amb dos pals, una pedra i una llauna d’Argus. Així va guanyar el Ninonino-Yeyé Café el molt competit i prestigiós Concurs de Paelles de la FMA 2019. La victòria va deixar atordits als més escèptics, com la Marta Roda, que dubtaven de les aptituds, intendència precària i estat físic lamentable de l’equip. Enguany, l’equip tornarà a l’esplanada de l’Ateneu Santboià per revalidar.

Paella de l’equip Ninonino, primer premi en el Concurs de Paelles de la FMA 2019

Preparatius culinaris i logístics en marxa

Alex Bailo tornarà a liderar la proposta gastronòmica, tirant del manual de la iaia. Ho fa després d’haver sorprès el 2019, amb una paella tradicional de marisc. A més d’un mes del certàmen, el cuiner ha començat a macerar el fons del caldo. Cada dia encèn el foc durant 5 minuts, i l’apaga.

Fernando Cortés, de nou, a càrrec d’aprovisionament. En ell recaurà el pes de comprar productes de qualitat i frescs. Després d’haver aconseguit, el 2019, sorprendre solucionant problemes greus amb el caldo, queda per veure el joc que pugui aportar aquest 2022.

Miquel Vives i Xavier Pedrós, aportaran la logística per superar les condicions deplorables del 2019, que pràcticament van obligar a tallar pebrots amb pedres. En les seves mans recau el desplegament de carpa, taules i intendència, que ocuparan l’entrada de l’Ateneu de Sant Boi.

Ninonino-Yeyé Café, primer premi del Concurs de Paelles de la Festa Major Alternativa de Sant Boi 2019

Garanties legals al padró municipal

Han trascendit rumors de possibles impugnacions a la participació del membre de l’equip Miquel Vives, per la seva coneguda i lamentable disserció de Sant Boi de Llobregat a l’eterna rival (i gentrificada) Santa Coloma de Cervelló. La falta de santboiania invalidaria l’equip Ninonino. Per tenir garanties, el Miquel Vives ha sol·licitat a l’Ajuntament empadronar-se amb la seva mare a Marianao.

Amb el suport de Yeyé Café i el Pallars Jussà

El Ninonino compta amb el patrocini del Yeyé Café. Així, l’equip es presentarà com a Ninonino-Yeyé Café. El Pallars Jussà, en una ofensiva al Baix Llobregat, es suma a la iniciativa, a través del suport de l’Ajuntament de Llimiana i Esports Tremp.